Επικοινωνία | Picasee
Picasee

Επικοινωνία

Υποκατάστημα Picasee

Picasee.gr

Josefa Tomáška 1317

Rokycany 337 01

Τσεχική Δημοκρατία

Διεύθυνση για την υποβολή παραπόνων και την υπαναχώρηση από τη σύμβαση πώλησης

Στοιχεία τιμολόγησης

Student-eShop.cz s.r.o.

Dukelská 188/41

Kraslice 358 / 01

Τσεχική Δημοκρατία

EL ΑΦΜ: CZ01713396

Εγγραφή στο τμήμα C.28750 του περιφερειακού δικαστηρίου στο Pilsen

Στοιχεία επικοινωνίας

Στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού

Fio banka a.s.

Αριθμός λογαριασμού: 2401572703/2010

IBAN: CZ9420100000002401572703

BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Μπορεί επίσης να σου αρέσει

Κατάσταση της παραγγελίας

μπορείτε να ελέγξετε εδώ. Διαφορετικά, στο στοιείο Ο λογαριασμός μου, όπου μπορείτε να δείτε την κατάσταση όλων των παραγγελιών σας. Μπορείτε να ελέγξετε την τρέχουσα κατάσταση της παραγγελίας σας ή να διαπιστώσετε αν έχει εξοφληθεί. Και αν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Τιμολόγιο - Παραστατικό στοιχείο

αποστέλλεται πάντα στο email σας μετά την παραλαβή της πληρωμής. Προσπαθούμε να σώσουμε το περιβάλλον και για αυτό δεν εκτυπώνουμε τιμολόγια :). Μπορείτε επίσης να βρείτε το τιμολόγιο στις λεπτομέρειες παραγγελίας.

Η τροποποίηση της παραγγελίας

δεν είναι δυνατή μετά την αποστολή της. Αλλά αν μας καλέσετε ή μας στείλετε αίτημα, θα χαρούμε να την τροποποιήσουμε για εσάς. Αρκεί να μας αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας και την επιθυμητή αλλαγή.

Η ακύρωση της παραγγελίας

είναι δυνατή μόνο σε περίπτωση που δεν έχουμε ακόμη ετοιμάσει την παραγγελία. Επομένως, μην καθυστερείτε την ακύρωση. Η ακύρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί στις λεπτομέρειες παραγγελίας ή με την αποστολή αιτήματος μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Αντικατάσταση προϊόντος

Εάν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε ένα προϊόν που αγοράσατε με ένα άλλο. Παρακαλούμε συμπληρώστε αυτή τη φόρμα, για να λάβετε πρόσθετες πληροφορίες που απαιτούνται για την αποστολή του πακέτου και την αντικατάσταση των προϊόντων που αγοράσατε.

Υπαναχώρηση από τη σύμβαση πώλησης

συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα, για να λάβετε και πρόσθετες πληροφορίες οι οποίες απαιτούνται για την αποστολή του πακέτου.

Παράπονο

Για να υποβάλετε αίτηση, παρακαλούμε συμπληρώστε αυτή τη φόρμα, όπου θα βρείτε επίσης πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη διευθέτηση του παραπόνου. Και αν έχετε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.